Online Shop

En extra hjälpande hand
Varje dag vi modtage beställningar från gudföräldrar, der på ett eller annat sätt vill sockra Sina sponsrade barns liv. I online-butiken, försöker vi två ger sponsorn mulighed ge barnen vad du som barn i Uganda döda störst behov, och samtidigt bli av med dyra porto. Det finns två typer av objekt i online-butiken, ett standardsortiment och utbytbara objekt.
För standardsortiment täcker exempelvis matlåda, skoluniform, madrasser etc. utbytbara poster är ofte leksaker, och bliver expand Når hittar vi en hel del och kan köpa ett stort parti. Detta betyder, vid somethings kan bara hittas i online-butiken på kort tid för de er slutsålda, men det betyder også, på det finns alltid nya och spännande produkter i online-butiken.
När du handlar online shop kan du Enten betala med kreditkort, SOM kreditkort, Mastercard, VISA, etc, eller så kan du göra en banköverföring stuga en överföring varumärken "webbshop" och ID-nummer. Online Shop Kan also overused Gore överföringar til UCC generelt, ek i ett projekt du vill stödja eller två betala den månatliga sponsring.